Design magazin
Design magazin
Szemüveg

Mykita Mylon, Basky

Szemüveg A MYKITA MYLON kollekció könnyű poliamid anyagból készül, kiemelkedő egyéni állíthatósággal. Ez a speciális anyag rétegekből készül, a szelektív lézeres szinterelés (SLS) technikának köszönhetően. A hagyományos kerek és ovális-kerek panto szemüveg alakjának újraértelmezésével, amely az 1930-as években divatos volt, a BASKY modell új arcot kölcsönöz ennek a szemüveg kollekciónak, amelyet eredetileg a sportban való felhasználásra terveztek.

Projekt neve : Mykita Mylon, Basky, A tervezők neve : Mykita Gmbh, Ügyfél neve : MYKITA GmbH.

Mykita Mylon, Basky Szemüveg

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.