Design magazin
Design magazin
A Borcímke

5 Elemente

A Borcímke Az „5 Elemente” kialakítása egy projekt eredménye, amelyben az ügyfél teljes véleménynyilvánítási szabadsággal bízott a tervezőirodában. Ennek a formatervezésnek a legfontosabb eleme a „V” római karakter, amely a termék fő gondolatát ábrázolja - ötféle bor, összekeverve egyedülálló keverékben. A címkézéshez használt speciális papír, valamint az összes grafikai elem stratégiai elhelyezése provokálja a potenciális fogyasztót, hogy vegye el a palackot, és a kezébe forgassa, megérintse, ami minden bizonnyal mélyebb benyomást kelt és emlékezetesebbé teszi a mintát.

Projekt neve : 5 Elemente, A tervezők neve : Valerii Sumilov, Ügyfél neve : Etiketka design agency.

5 Elemente A Borcímke

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.