Design magazin
Design magazin
A Sör Színminták

Beertone

A Sör Színminták A Beertone az első sör-referencia útmutató, amely a különböző sörszínekre alapul, üveg alakú ventilátorként bemutatva. Az első kiadáshoz 202 különböző svájci sörről gyűjtöttünk információkat, amelyek országszerte utaznak, keletről nyugatra, északról délre. Az egész folyamat sok időt igényelt és részletes logisztikát igényelt a megvalósításhoz, ám e két szenvedély együttes eredménye nagyon büszkevé tesz minket, és további kiadásokat már terveznek. Egészségére!

Projekt neve : Beertone, A tervezők neve : Alexander Michelbach, Ügyfél neve : Beertone.

Beertone A Sör Színminták

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.