Design magazin
Design magazin
Presales Iroda

Ice Cave

Presales Iroda Az Ice Cave egy bemutatóterem azoknak az ügyfeleknek, akiknek egyedi minőségű térre volt szükségük. Eközben képes bemutatni a Tehran Eye Project különféle tulajdonságait. A projekt funkciójának megfelelően vonzó, de semleges légkör a tárgyak, események igény szerinti bemutatására. A minimális felületi logika alkalmazása volt a tervezési ötlet. Az integrált hálós felület az egész térben szétterül. A különböző felhasználásokhoz szükséges tér a felületre felfelé és lefelé ható idegen erők hatására alakul ki. A gyártáshoz ezt a felületet 329 panelre osztották.

Projekt neve : Ice Cave, A tervezők neve : Fatemeh Salehi Amiri, Ügyfél neve : Sizan.

Ice Cave Presales Iroda

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.