Design magazin
Design magazin
A Méz

Ecological Journey Gift Box

A Méz A mézes ajándékdoboz kialakítását a Shennongjia "ökológiai utazása" ihlette, gazdag vadon élő növényekkel és jó természetes ökológiai környezettel. A kreatív témája a helyi ökológiai környezet védelme. A terv a hagyományos kínai papírra vágott és árnyékbábművészetet alkalmazza, hogy megmutassa a helyi természetes ökológiát és öt ritka és veszélyeztetett első osztályú védett állatot. A csomagolóanyagra durva fű és fapapír kerül felhasználásra, amely a természet és a környezetvédelem fogalmát képviseli. A külső doboz kiváló tárolódobozként használható fel az újrafelhasználáshoz.

Projekt neve : Ecological Journey Gift Box, A tervezők neve : Pufine Creative, Ügyfél neve : Wuhan Little Bee Food Co., Ltd..

Ecological Journey Gift Box A Méz

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.