Design magazin
Design magazin
Az Snack Ételek

Have Fun Duck Gift Box

Az Snack Ételek A "Have Fun Duck" díszdoboz egy különleges ajándékdoboz fiatalok számára. A pixel stílusú játékok, játékok és filmek ihlette, a formatervezés egy "ételvárost" ábrázol a fiatalok számára, érdekes és részletes illusztrációkkal. Az IP-képet beépítik a város utcáibe, és a fiatalok szeretik a sportot, a zenét, a hip-hopot és más szórakoztató tevékenységeket. Élvezze a szórakoztató sportjátékokat, miközben ételeket élvez, kifejezze a fiatal, szórakoztató és boldog életmódot.

Projekt neve : Have Fun Duck Gift Box, A tervezők neve : Pufine Creative, Ügyfél neve : Zhou Hei Ya International Holdings Company Limited.

Have Fun Duck Gift Box Az Snack Ételek

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.