Design magazin
Design magazin
Ékszerkollekció

Biroi

Ékszerkollekció A Biroi egy 3D nyomtatott ékszersorozat, amelyet a legendás égbolt főnix ihletett, aki a lángokba veti magát és saját hamvaiból születik újjá. A szerkezetet alkotó dinamikus vonalak és a felületen elterjedt Voronoi-minta az égő lángokból feléledő és az égbe szálló főnixet szimbolizálja. A minta megváltoztatja a méretét, hogy átfolyjon a felületen, dinamizmust adva a szerkezetnek. Az önmagában szoborszerű megjelenést mutató dizájn bátorságot ad viselőjének, hogy egy lépést tegyen előre, kiemelve egyediségét.

Fülbevalók És Gyűrű

Vivit Collection

Fülbevalók És Gyűrű A természetben található formák ihlette, a Vivit Collection érdekes és kíváncsi képet érzékel a hosszúkás formák és a kavargó vonalak alapján. A Vivit darabok hajlított 18 ezer sárga arany lapból állnak, külső felületükön fekete ródium borítással. A levél alakú fülbevalók körülveszik a fülbevalókat, így a természetes mozgások érdekes táncot hoznak létre a fekete és az arany között - elrejtik és felfedik alatta lévő sárga aranyat. A gyűjtemény formáinak önelégtelensége és ergonómiai tulajdonságai lenyűgöző fény, árnyékok, tükröződés és visszatükröződés játékot jelentenek.

Fülbevalók És Gyűrű

Mouvant Collection

Fülbevalók És Gyűrű A Mouvant Gyűjteményt a futurizmus néhány aspektusa ihlette, például Umberto Boccioni olasz művész dinamizmusának és immateriális javak materializálásának ötleteit. A Mouvant Collection fülbevalói és gyűrűje több különböző méretű aranyrészlettel rendelkezik, amelyek olyan módon vannak hegesztve, hogy a mozgás illúzióját eredményezzék, és a megjelenítés szögétől függően sok különböző formát hozzanak létre.

Gyűrű

Moon Curve

Gyűrű A természeti világ állandó mozgásban van, mivel egyensúlyt teremt a rend és a káosz között. Ugyanezen feszültségből jó design készül. Erőssége, szépsége és dinamizmusa a művész azon képességéből fakad, hogy nyitott maradjon ellentétek előtt az alkotás során. A kész darabszám a művészek számtalan választásának összege. Minden gondolat és érzés nem merev és hideg munkát eredményez, míg minden érzés és ellenőrzés hiánya olyan munkát eredményez, amely nem fejezi ki magát. A kettő összefonódása maga az élet táncának kifejeződése lesz.

Ruha

Nyx's Arc

Ruha Amikor a fény finoman átjut az ablakon, esztétikus megvilágítást és megvilágítást eredményez, hogy az emberek a szobába kerüljenek, amikor a titokzatos és csendes elme, mint a titokzatos és csendes Nyx, laminált szövetek és csavarja el a szépség ilyen értelmezését.