Design magazin
Design magazin
Nyaklánc És Fülbevaló Szett

Ocean Waves

Nyaklánc És Fülbevaló Szett Az óceáni hullámokból készült nyaklánc kortárs ékszerek gyönyörű darabja. A formatervezés alapvető inspirációja az óceán. A nyakláncba vetített kulcsfontosságú elemek szélessége, életerő és tisztaság. A tervező a kék és a fehér egyensúlyának megfelelő egyensúlyát használta az óceán fröccsenő hullámainak látványának bemutatására. Kézzel készített 18K fehéraranyból, gyémántokkal és kék zafírral díszítve. A nyaklánc meglehetősen nagy, mégis finom. Úgy tervezték, hogy megfeleljen a ruhák minden formájának, de jobban alkalmazható egy olyan nyakkivágással párosítva, amely nem fog átfedni egymást.

A Nyomtatott Textil

The Withering Flower

A Nyomtatott Textil A száradó virág a virágkép erejének ünnepe. A virág népszerű tárgy, amelyet personifikációként írnak a kínai irodalomban. A virágzó virág népszerűségével ellentétben a lebomló virág képeit gyakran társítják jinx és tabu. A gyűjtemény azt vizsgálja, hogy mi formálja a közösség felfogását arról, hogy mi fenséges és nyomorult. 100 cm-től 200 cm-ig terjedő tüll ruhadarabokba tervezve, szitanyomással áttetsző hálószövetekre, a textiltechnika lehetővé teszi, hogy a nyomatok átlátszatlanok és rugalmasak maradjanak a hálón, így a levegőben lebegő nyomatok megjelenését hozza létre.

Gyűrű

Arch

Gyűrű A tervező inspirációt kap az ívszerkezetek és a szivárvány alakjából. Két motívum - egy boltív alak és egy csepp alak - kombinálódik, hogy egyetlen háromdimenziós formát hozzanak létre. A minimális vonalak és formák ötvözésével, valamint az egyszerű és közismert motívumok felhasználásával az eredmény egy egyszerű és elegáns gyűrű, amely merész és játékossá teszi az energiának és a ritmusnak az áramlására szolgáló teret. Különböző szögekből megváltozik a gyűrű alakja - a csepp alakját az első szögből, az ív alakját az oldalsó szögből, a keresztet a felső szögből tekintik. Ez stimulációt nyújt a viselője számára.

Gyűrű

Touch

Gyűrű Egy egyszerű mozdulattal a tapintás gazdag érzelmeket közvetít. A Touch gyűrűn keresztül a tervező célja, hogy hideg és tömör fémmel továbbadja ezt a meleg és forma nélküli érzetet. 2 görbét összekapcsolva gyűrűt képeznek, amely azt sugallja, hogy 2 ember tartja a kezét. A gyűrű megváltoztatja az oldalát, amikor pozícióját az ujján forgatják, és különböző szögekből nézik ki. Ha a csatlakoztatott részeket az ujjai között helyezik el, a gyűrű sárga vagy fehér színűnek tűnik. Ha a csatlakoztatott részeket az ujjára helyezi, élvezheti a sárga és a fehér színt egyaránt.

Szerkezeti Gyűrű

Spatial

Szerkezeti Gyűrű A kialakítás olyan fémvázszerkezetet foglal magában, amelyben a druzy úgy van tartva, hogy mind a kő, mind a fémvázszerkezet hangsúlyt fektessen. A szerkezet meglehetősen nyitott, és gondoskodik arról, hogy a kő legyen a forma csillaga. A druzy és a szerkezetet tartó fémgömbök szabálytalan formája kissé lágyvá teszi a mintát. Merész, éles és hordható.

A Ruhatervezés

Sidharth kumar

A Ruhatervezés Az NS GAIA kortárs női ruházat címke Újdelhiből származik, gazdag egyedi tervezésű és szövettechnikákkal. A márka a tudatos gyártás és a kerékpározás és az újrahasznosítás minden kérdésének nagy támogatója. Ennek a tényezőnek a fontosságát tükrözik az NS GAIA „Természet és fenntarthatóság” elnevezésű oszlopok, az „N” és az „S”. Az NS GAIA megközelítése „kevesebb több”. A címke aktív szerepet játszik a lassú divatmozgalomban, biztosítva, hogy a környezeti hatás minimális legyen.