Design magazin
Design magazin
A Márka Identitás Átalakítása

InterBrasil

A Márka Identitás Átalakítása A márka átgondolása és újratervezése ihlette a modernizáció és a vállalat kultúrájába való integráció változásait. A szív kialakítása már nem lehetett a márkán kívül, inspirálva a belső partnerséget mind az alkalmazottakkal, mind az ügyfelekkel. Integrált unió az előnyök, az elkötelezettség és a szolgáltatás minősége között. A forma és a színek között az új formatervezés integrálta a szívet a B-be és az egészségügyi keresztet a T.-be. A két szó közepén összekapcsolódott, így a logó egyetlen szónak, egy szimbólumnak tűnik, amely az R és a B a szív.

Márka Dizájn

EXP Brasil

Márka Dizájn Az EXP Brasil márka dizájnja a társas egység és a partnerség alapelveiből származik. A technológia és a tervezés keverékének felvétele a projektekben, mint az irodai életben. A tipográfiai elem képviseli ennek a társaságnak az unióját és erejét. Az X betű kialakítása szilárd és integrált, de nagyon könnyű és technológiai. A márka a stúdió életét ábrázolja, az elemek betűkkel, mind a pozitív, mind a negatív térben, amely egyesíti az embereket és a dizájnt, egyéni és kollektív, egyszerű, technológiai, könnyű és robusztus, profi és személyes.

A Nyitó Cím

Pop Up Magazine

A Nyitó Cím A projekt az Escape kérdések (2019-es téma) elvont és folyékony feltárása volt, bemutatva ebből bekövetkező változásokat, új dolgokat és következményeket. Minden látvány tiszta és kényelmesen nézhető, ellentétben a menekülésből származó kellemetlen valósággal. A formatervezés folyamatosan változik, és az animáció morfikus alakjai az újra-adaptációt reprezentálják, amelyet valamilyen helyzet okoz. Az Escape jelentései, értelmezései különbözőek, és a nézőpont játékosoktól komolyig változik.

A Reklám

Insect Sculptures

A Reklám Mindegyik darabot kézzel készítették, hogy rovarok szobroit készítsék, amelyeket a környezetük és az általuk fogyasztott ételek ihlette. A műalkotást a Doom weboldalán keresztül fellépésre hívták fel, és a háztartási kártevők is azonosíthatók. A szobrokhoz használt elemeket hulladékkertekből, szeméttelepekből, folyómedencékből és szupermarketekből szerezték be. Az egyes rovarok összeszerelése után fényképeket készítettek és retusáltak a photoshopban.

Jégkrém

Sister's

Jégkrém Ezt a csomagolást a Sisters Ice Cream Company számára tervezték. A tervező csapat megpróbált három hölgyet felhasználni, akik emlékeztetnek a termék gyártóira, boldog színek formájában, amelyek az egyes fagylalt ízéből származnak. A formatervezés minden egyes ízében a jégkrém alakját használják a karakter hajává, ami érdekes és új képet mutat jégkrém csomagolásáról. Ez a forma új formájában nagy figyelmet fordított a versenytársak körében, és magas eladásokat ért el. A formatervezés eredeti és kreatív csomagolást próbál létrehozni.

Az Üveg

Herbal Drink

Az Üveg Koncepciójuk alapja egy érzelmi elem. A kidolgozott elnevezési és tervezési koncepció az ügyfél érzéseire és érzelmeire irányul, célja, hogy megállítsák az embert közvetlenül a szükséges polc mellett, és arra késztessék, hogy válasszon más márkák sokaságából. Csomagolásuk kifejezi a tervkivonatok hatásait, a színes mintákat, közvetlenül a fehér porcelánpalackra nyomtatva, amelyek virág alakjára hasonlítanak. Vizuálisan hangsúlyozza a természetes termék imázsát.