Design magazin
Design magazin
A Családi Rezidencia

Sleeve House

A Családi Rezidencia Ezt az igazán egyedülálló otthont Adam Dayem, híres építész és tudós tervezte, és a közelmúltban második helyezést ért el az Egyesült Államok Év amerikai Építészete versenyén. A 3-BR / 2,5-fürdő ház nyitott, gördülő réteken helyezkedik el, olyan környezetben, amely magánéletét, valamint drámai völgy- és hegyi kilátást nyújt. Akár titokzatos, mint ez gyakorlatilag, a szerkezetet vázlatosan úgy alakították ki, mint két keresztező hüvelyszerű kötet. A fenntartható eredetű szenes fa homlokzat durva, viharvert textúrát ad a háznak, a Hudson-völgy régi pajtainak kortárs újraértelmezése.

A Művészeti Tér

Surely

A Művészeti Tér Ez egy művészeti, alkalmi és kiskereskedelmi egység, amelyek egyetlen térben egyesülnek. Mivel az építészet egy ország által működtetett ruhanemű horog mellékgyár. Az egész épület megőrzi a fal foltos textúráját, mivel a tér rétegelt textúrája eltérő kontrasztot teremt a külsővel, és űrélményt is teremt. Távolítson el túl sok kemény díszítést, és használjon valamilyen puha dekorációt a kijelzőn, amely pihentető érzést keltett. A teremtés és a korai szakasz közötti kontraszt rugalmasabb az űr fenntartható fejlődéséhez a jövőben.

Értékesítési Központ

Shuimolanting

Értékesítési Központ A jelen eset kínai stílusa a sötét kávévörös őrölt kőből és a padlóablak természetes megvilágításának üres részéből áll, ellentétben állva a fény és árnyék, a virtuális és az igazi között. A virtuális és alumínium rácsok, a réz art lótusz levéldarabok a vízparton és a kínai karakterszerkezet telepítésének művészete a pihenőhelyen a "tinta orchidea bíróság" pontja. ügy. Különösen az új himlő anyagok használata, a szokásos kiemelés rendkívüli, de ötletesen csökkenti a felület költségeit.

Fürdőszoba Bemutatóterem

Agape

Fürdőszoba Bemutatóterem A szokásos kiállítási helytől való megkülönböztetés érdekében ezt a teret háttérként definiáljuk, amely hangsúlyozhatja az árucikk szépségét. Ezzel a meghatározással egy olyan időszintet akarunk létrehozni, amelyben az áru spontán fényt adhat magának. Ezenkívül létrehozunk egy időtengelyt az egyes termékek bemutatására, amelyek ebben a térben különböző időpontokból készültek.

Nemzetközi Iskola

Gearing

Nemzetközi Iskola A Debreceni Nemzetközi Iskola fogalmi kör alakja a védelmet, az egységet és a közösséget szimbolizálja. A különböző funkciók úgy jelennek meg, mint a csatlakoztatott fogaskerekek, pavilonok egy ívön elrendezett húron. A tér széttöredezettsége különféle közösségi területeket hoz létre az osztálytermek között. Az új térbeli élmény és a természet állandó jelenléte elősegíti a hallgatókat a kreatív gondolkodásban és ötleteik kifejlesztésében. Az oktatási kertekbe és az erdőbe vezető utak kiegészítik a kör koncepcióját, és izgalmas átmenetet teremtenek az épített és a természetes környezet között.

A Magánlakás

House L019

A Magánlakás Az egész házban egyszerű, de kifinomult anyag- és színkoncepciót használt. Fehér falak, fa tölgyfa padló és helyi mészkő fürdőszobákhoz és kéményekhez. A pontosan kidolgozott részletek érzékeny luxus hangulatát idézik elő. A pontosan összeállított kilátások meghatározzák a szabadon lebegő L alakú lakóterületet.