Design magazin
Design magazin
Az Illatszerüzlet

Sense of Forest

Az Illatszerüzlet Az áttetsző téli erdő képe vált a projekt inspirációjává. A természetes fa és gránit textúrák bősége elmeríti a nézőt a természet jeleinek műanyag és vizuális benyomásaiba. Az ipari típusú berendezéseket lágyítja a vörös és a zöld oxidált réz színe. Az üzlet vonzerő és kommunikációs hely több mint 2000 ember számára.

Az Illatszerüzlet

Nostalgia

Az Illatszerüzlet Az 1960–1970-es évek ipari tájai inspirálták ezt a projektet. A melegen hengerelt acélból készült fémszerkezetek az utópiaellenes valósághű intézetét teremtik meg. A régi kerítések rozsdás profilú lapja a teljes véleménynyilvánítás légkörét hozza létre. Nyitott műszaki kommunikáció, kopott vakolat és gránit munkalapok adják a hatvanas évek belső ipari elegánsát.

A Vendégház Belsőépítészete

Barn by a River

A Vendégház Belsőépítészete A „Patak a folyó mellett” projekt megfelel a lakott tér megteremtésének kihívásával, az ökológiai szerepvállalás alapján, és javaslatot tesz az építészet és a táj áthatolási problémájának konkrét helyi megoldására. A ház hagyományos archetípusa formáinak aszketizmusához vezet. A tető cédruszsindelye és a zöld falú falak az ember által alkotott táj fűjében és bokrokban elrejtik az épületet. Az üvegfal mögött a sziklás folyópart látható.

Az Imaterem

Water Mosque

Az Imaterem A helyszín érzékeny megvalósításával az épület a tenger folytatódává válik egy emelt platformon keresztül, amely Imacsarnokként szolgál, és amely végtelenségig terjed. A folyékony képződmények a tenger mozgására utalnak, annak érdekében, hogy a mecset összekapcsolódjon a környezettel. Az épület kiemelkedik, tükrözve funkciójának természetét, és kortárs módon fizikailag megmutatja a közel-keleti építészet filozófiáját. Az eredményül kapott külső megjelenés egyúttal a láthatár látványos kiegészítését és a modern tervezési nyelvvel megvalósított tipológia újbóli felfedezését eredményezi.

Könyvesbolt

Guiyang Zhongshuge

Könyvesbolt A hegyvidéki folyosók és a cseppkőbarlang kinézetű könyvespolcok révén a könyvesbolt bevezeti az olvasókat a karsztbarlang világába. Ily módon a tervezőcsapat fantasztikus vizuális élményt nyújt, miközben egy nagyobb tömegre terjeszti a helyi sajátosságokat és kultúrát. Guiyang Zhongshuge kulturális jellegzetesség és városi mérföldkő volt Guiyang városában. Ezenkívül áthidalja a Guiyang kulturális légkörének szakadékát is.

Könyvesbolt

Chongqing Zhongshuge

Könyvesbolt Beépítve a könyvesbolt csodálatos Chongqing tájját, a tervező olyan helyet hozott létre, ahol a látogatók olvasás közben úgy érzik magukat, mint a bájos Chongqing. Összesen ötféle olvasási terület létezik, amelyek mindegyike olyan, mint egy csodaország sajátos vonásokkal. A Chongqing Zhongshuge könyvesbolt olyan divatos élményt nyújtott a fogyasztók számára, amelyet nem tudnak megszerezni az online vásárlás révén.