Design magazin
Design magazin
Naptár

calendar 2013 “Rocking Chair”

Naptár A hintaszék egy szabadon álló asztali naptár, miniatűr szék formájában. Kövesse az útmutatót egy olyan hintaszék összeállításához, amely éppúgy, mint egy igazi. Jelenítse meg az aktuális hónapot a szék háttámláján, és a következő hónapot az ülésen. Élet a tervezéssel: A minőségi formatervezési minták képesek módosítani a teret és átalakítani a felhasználók gondolkodását. Kényelmesen látják, tartják és használják. Átvilágítják őket és meglepetésük eleme, gazdagítva a teret. Eredeti termékeinket az „Élet a tervezéssel” koncepció alapján terveztük.

Projekt neve : calendar 2013 “Rocking Chair”, A tervezők neve : Katsumi Tamura, Ügyfél neve : good morning inc..

calendar 2013 “Rocking Chair” Naptár

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.