Design magazin
Design magazin
Az Emlékekhez

Memory Transmitting

Az Emlékekhez Ez a ház fagerendákkal és a fehér téglák lépcsőzetes halmazával közvetíti a ház képeit. A fény a ház körüli fehér téglák tereiből származik, és különleges légkört teremt az ügyfél számára. A tervező számos módszert alkalmaz annak érdekében, hogy megoldja az épület korlátozásait a klímaberendezésekre és a tárolóhelyekre. Ezenkívül keverje össze az anyagokat az ügyfél emlékével, és meleg és elegáns esztétikát nyújtson a szerkezeten keresztül, összekötve a ház egyedi stílusát.

Belső Ház

Seamless Blank

Belső Ház Ez a ház bemutatja a háziasszony egyedülálló életmódját, amely grafikus és vállalkozó otthona. A tervező természetes anyagokat mutat be a háziasszony preferenciáinak szemléltetésére és az üres helyek megőrzésére, hogy kitöltse a családtag cuccát. A konyha a ház központja, speciálisan körülhatárolt kilátással a háziasszony számára, és ügyeljen arra, hogy a szülők bárhol láthassák. A ház fehér gránit varrat nélküli padlóval, olasz ásványi festéssel, átlátszó üveggel és fehér porbevonattal van felszerelve, hogy felfedje az anyagok elegáns részleteit.

Belső Ház

Warm loft

Belső Ház Ipari stílusú ház meleg anyagokkal. Ez a ház több funkciót készít az ügyfelek számára az életminőség előmozdítása érdekében. A tervező megpróbálta összekapcsolni a csöveket az egyes terekkel, valamint a kombinált fa-, acél- és ENT-csöveket, hogy szemléltesse az ügyfelek életét. Nem ugyanaz, mint a szokásos ipari stílusban, ez a ház csak kevés színt ad be és sok tárolóhelyet készít elő.

Öltöző

Sopron Basket

Öltöző A Sopron Basket egy professzionális női kosárlabdacsapat, amely Sopronban található. Mivel a 12 nemzeti bajnoki kupával rendelkező legsikeresebb magyar csapatok, és második helyezést értek el az Eurolygaban, a klub vezetősége úgy döntött, hogy beruház egy új öltözőszobai komplexumba, hogy a klub nevében meglehetősen presztízsű létesítményt kapjon, amely megfelel a játékos igényeinek. jobban, motiválni és elősegíteni egységüket.

A Vegyes Felhasználású Építészet

Shan Shui Plaza

A Vegyes Felhasználású Építészet Xi'an történelmi városában, az üzleti központ és a TaoHuaTan folyó között helyezkedik el. A projekt célja nem csak a múlt és a jelen összekapcsolása, hanem a városi és a természet összekapcsolása is. A Peach virága tavaszi kínai mese ihlette, a projekt paradicsomi élet- és munkahelyet kínál, szoros kapcsolatban állva a természettel. A kínai kultúrában a hegyi víz filozófiája (Shan Shui) lényeges jelentéssel bír az emberi és a természet közötti kapcsolat szempontjából, így a hely vizes tájának kihasználásával a projekt olyan tereket kínál, amelyek tükrözik a város Shan Shui filozófiáját.

Kórház

Warm Transparency

Kórház Hagyományosan, a kórház általában olyan hely, amelynek természetes színű vagy anyaga gyenge a mesterséges szerkezeti anyag miatt, a funkcionális és a hatékonyság javítása érdekében. Ezért a betegek úgy érzik, hogy külön vannak a mindennapi életüktől. Fontolóra kell venni egy kényelmes környezetet, amelyben a betegek eltölteni és mentesek lehetnek a stressztől. A TSC építészei nyitott, kényelmes teret biztosítanak, ha L alakú nyitott mennyezeti teret és nagy méretű ereket állítanak elő sok faanyag felhasználásával. Ennek az építészetnek a meleg átláthatósága köti össze az embereket és az orvosi szolgáltatásokat.