Design magazin
Design magazin
A Szálloda Belsőépítészete

New Beacon

A Szálloda Belsőépítészete A tér egy konténer. A tervező az érzelem és a tér elemeit belemeríti bele. A Noumenon tér jellemzőivel kombinálva a Tervező befejezi az érzelem és a szekvencia levonását a tér útvonalának elrendezésén keresztül, majd egy teljes történetet alkot. Az emberi érzelmek természetesen kicsapódnak és sublimálódnak a tapasztalatok révén. Modern technikákat használ az ókori város kultúrájának metaforálására, és ezer évek óta mutatja az esztétikai bölcsességet. A terv nézőként lassan elmondja, hogy egy város a környezetével táplálja a kortárs emberi életet.

Klinika

Chibanewtown Ladies

Klinika Ennek a tervnek az egyik fontos eleme az volt, hogy a kórházba érkező emberek nyugodtak legyenek. A hely jellegzetességeként az ápolási helyiség mellett egy pultot is felállítottak, mint például a szigeti konyha, hogy azok a csecsemő számára tejet tehessenek a váróban. A gyermekek számára kialakított terület, amely a tér közepén van, a tér szimbóluma, és bárhol figyeli a gyerekeket. A falra helyezett kanapé olyan magasságú, hogy megkönnyítse a terhes nő ülését, hátsó szöge beállítva, és a párna keménységét úgy állítják be, hogy ne legyen túl puha.

Étterem

Jiao Tang

Étterem A projekt egy hotpot étterem, mely Kínában, Chengdu-ban található. A tervezési inspiráció az emberi és a természet közötti harmonikus együttélésből származik a Neptunuszon. Az étterem hét tervezési témával szerveződik, hogy a Neptunuszról szóló történeteket szemléltesse. A film és a televízió, a művészet, a tudomány és a technológia koncepciói, valamint a bútorok, lámpák, étkészletek stb. Eredeti, eredeti dekorációja drámai módon magával ragadja a látogatókat. Az anyag elrendezése és a kontrasztos színek teremtik a légkört. A mechanikus telepítés művészetét alkalmazzák a tér kölcsönhatása és a fogyasztói élmény fokozása érdekében.

A Társalgó

BeantoBar

A Társalgó A formatervezés egyik fontos eleme a felhasznált anyagok vonzerejének hangsúlyozása volt. A fő felhasznált anyag a nyugati vörös cédrus volt, amelyet szintén használnak első japán üzletükben. Az anyag bemutatásának egyik módjaként Riki Watanabe mozaikmintát rakott össze, darabokra egyesítve, mint egy parketta, és az anyagok lényegét egyenetlen színekkel kihasználva. Annak ellenére, hogy ugyanazokat az anyagokat használta, kivágással, Riki Watanabe sikeresen változtathatta a kifejezéseket a látószögetől függően.

Étterem

Nanjing Fishing Port

Étterem A projekt egy átalakított, három emeleti étterem Nanjingben, körülbelül 2000 négyzetméter nagyságú. A vendéglátáson és a találkozókon kívül tea- és borkultúra is rendelkezésre áll. A dekor egy élénk új kínai érzést köti össze a mennyezetről a kő elrendezésére a padlón. A mennyezetet kínai ősi tartók és tetők díszítik. Ez a mennyezet kialakításának fő eleme. Az olyan anyagokat, mint a fa furnér, az arany rozsdamentes acél és az új kínai érzetet jelző festmény összekeverik, hogy új kínai érzetet teremtsenek.

Az Étkezés És A Munka

Eatime Space

Az Étkezés És A Munka Minden embernek joga van ahhoz, hogy kapcsolatba kerüljön az idővel és az emlékezettel. Az Eatime szó idő szerint hangzik kínaiul. Az Eatime Space olyan helyszínt kínál, amely arra ösztönzi az embereket, hogy békésen étkezzenek, dolgozzanak és emlékezzenek rá. Az idő fogalma szorosan kapcsolódik a műhelyhez, amely az idő múlásával változásokat tapasztalt. A műhelystílus alapján a formatervezés alapvető elemként tartalmazza az ipar szerkezetét és a környezetet. Az Eatime tiszteletben tartja a formatisztítás legtisztább formáját azáltal, hogy finoman keveri össze az elemeket, amelyek mind a nyers, mind a kész dekorációhoz hozzájárulnak.