Design magazin
Design magazin
Naptár

Calendar 2014 “Botanical Life”

Naptár A Botanical Life egy naptár, amely egyetlen lapon kiemeli a gyönyörű növényi életet. Nyissa ki a lemezt, és állítsa be az alapra, hogy élvezze a különféle növényi felbukkanó ablakokat. A minőségi tervek képesek arra, hogy módosítsák a teret és átalakítsák a felhasználók gondolatait. Kényelmesen látják, tartják és használják. Átvilágítják őket és meglepetésük eleme, gazdagítva a teret. Eredeti termékeinket az Élet a tervezéssel koncepció alapján terveztük.

Projekt neve : Calendar 2014 “Botanical Life”, A tervezők neve : Katsumi Tamura, Ügyfél neve : good morning inc..

Calendar 2014 “Botanical Life” Naptár

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.